Πολιτική απορρήτου

H Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. επιθυμεί να οικοδομήσει μία κοινότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ελευθερία της έκφρασης. Θέλουμε να αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφραστείτε αλλά παράλληλα να αισθάνεστε ασφαλείς σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχετε εσείς τον έλεγχο. Αν αποφασίσετε να μας δώσετε μέσω Διαδικτύου κάποια προσωπικά σας στοιχεία που πιθανώς χρειαζόμαστε, μπορείτε να βασιστείτε στην ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997) όπως ισχύει και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), όπως ισχύουν. Αν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Γενική Χρήση δικτυακού τόπου:

Δεν απαιτείται ο επισκέπτης / χρήστης να υποβάλει στον παρόντα δικτυακό τόπο προσωπικά στοιχεία για να τον χρησιμοποιήσει.

Κατ’ εξαίρεση ζητούνται προσωπικά στοιχεία κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην κοινότητα των μελών του δικτυακού τόπου καθώς και κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να λάβει μέρος σε κάποιον από τους διαγωνισμούς που διενεργούνται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

IP addresses:

Ο παρών δικτυακός τόπος ελέγχει την διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πληροφορία αυτή χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων με στόχο την αποτελεσματικότητα και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου.

Σύνδεσμοι (Links):

Ο παρών δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Ο παρών δικτυακός τόπος δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τους όρους και την πολιτική των δικτυακών αυτών τόπων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί “cookies”, μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και ιστοσελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (4 KB το πολύ) που μπορούν να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη χωρίς να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σχετικά με συγκεκριμένες σελίδες και υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου ή για στατιστικούς λόγους. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του με τέτοιον τρόπο ώστε να ειδοποιείται για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες σελίδες / υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου και να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:

Ο παρών δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν δύναται να τα γνωστοποιήσει σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές). Ο παρών δικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες / χρήστες αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων αυτών για λόγους στατιστικούς, ερευνών αγοράς ή βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

System.String[]System.String[]